Frakt 69 kr, fraktfritt över 1200 kr (ej möbler). Se köpvillkor för fraktpriser.

Köpvillkor

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Frakt tillkommer.

Frakt

Frakt inom Sverige

Fraktkostnaden beror på storlek och vikt. Standardfrakt för flesta produkter är på 69 kr på beställningar under 1200 kr (gäller ej produkter med pallfrakt). Alla beställningar över 1200 kr som inte innehåller produkter som fraktas med pall skickas fraktfritt. Paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud och du kommer att aviseras via sms när paketet är tillgänglig för upphämtning. 

Produkter som kräver frakt som pallgods har information under produktbeskrivningen. Mejla oss innan du lägger en beställning på produkter som behöver fraktas med pall.  

Frakt inom EU

Det är fast fraktkostnad på 290 kr ink. moms för leveranser inom Europa. 

Produkter och skick

Urban Bazaar säljer begagande och second-hand produkter. Vårt syfte är att välja produkter i gott skick och med hög kvalitet. Ibland kan du hitta produkter som är välanvända i vår butik. Titta noggrant på bilderna för att se i vilket skick produkterna är. Titta också på eventuella kommentarer under produktbeskrivningen.

Vi ger inga garantier och alla produkter som säljs är använda. Om du har några frågor. Vänligen skicka ett mejl.

Leveranstid

Vi gör vårt bästa för att skicka din order så snabbt som möjligt. Vanligtvis skickar vi din order nästa arbetsdag. Under högtider som bl.a. jul kan leveranstiden vara längre.

Vi reserverar oss för att produkter kan vara slutsålda och att lagerstatusen kan skilja sig från vad du ser online. I de fall där vi inte har möjlighet att leverera allt du beställer skickar vi ett mejl.

Betalningsvillkor

Faktura via AfterPay. Om du väljer att betala med AfterPay faktura så tillkommer en avgift om 29kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger i beställningsformuläret. För att betala mot AfterPay faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Kortbetalning via Nets. Efter du har bekräftat din beställning på vår hemsida, blir du skickat vidare till en sida för säker betalning som hanteras via Nets. Inga kostnader tillkommer.

Förskottsbetalning med SWISH. Du kan betala för din beställning direkt i din swish app. Efter du har bekräftat din beställning på vår hemsida, blir ditt orderbolopp skickat vidare till swish app där du kan godkänna betalningen. Inga kostnader tillkommer.

Reklamation

Om du har mottagit felaktiga eller skadade varor har du 14 dagars returrätt från det du har mottagit din beställning. Produkten/produkterna skall returneras i oöppnad förpackning tillsammans med följesedel eller faktura. Om paketet är trasigt vid uthämtningen reklamerar du detta direkt till transportföretaget.

Returrätt

Om du ångrar din beställning har du 14 dagars returrätt. Du står själv för fraktkostnaden vid retur. Återbetalning görs endast om produkten/produkterna kommer tillbaka i oskadat skick. Leveranskostnaden återbetalas ej.

Outlösta paket

Om du inte hämtar ut ditt paket går det automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader vi får för hanteringen av det outlösta paketet samt frakten.
Vi debiterar minimum 350: – per outlöst paket.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.