Frakt 69 kr, fraktfritt över 1200 kr (ej möbler). Se köpvillkor för fraktpriser.

Urban Bazaar – vintage klassiker för moderna hem.

Kärlek

Vår historia är enkel. Vi älskar vintage, design och återbruk.

Som så många andra affärsidéer så föddes Urban Bazaar ur det egna intresset. Vi är älskar att leta och hitta vintage skatter. Vår kärlek är oändlig så vi har inte möjlighet att spara alla skatter.

Vintage

Alla som älskar vintage känner igen sig. Men ibland tar det tid att hitta skatterna och allt är inte tillgängligt överallt. Vår idé är enkel, vi hittar skatterna och presenterar dem online. Det enklaste sättet att upptäcka nya skatter är att följa oss på instagram @urbanbazaar.se. Prenumerera även på vårt nyhetsbrev och var först att få ta del av erbjudanden och inspiration.

Kvalitet & själ

För oss handlar inte vintage shopping om att bara hitta produkter från favorit designern eller den där lampan från 70-talet, det är så mycket mer. För oss handlar vintage om kvalitet, storytelling, men framför allt själ. Vi lever i den sanna tron att produkter från förr har bättre kvalitet, är ofta handgjorda, ger en story, kärlek och har en levande själ. Ett billigt skåp tillverkat av spånskivor som följer de senaste trenderna kommer nästan aldrig att hamna i en vintage butik därför att kvaliteten är dålig och det finns ingen själ, men gamla handgjorda produkter med detaljer gjorda för hand vill leva för evigt.

Återbruk

All vet att vi måste tänka mer på miljön, så att shoppa vintage produkter gör stor skillnad. Njut, gör om eller sälj igen. Nog om det.

Kontakt

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att skicka ett mejl eller direktmeddelande via instagram @urbanbazaar.se.

hello@urbanbazaar.se

Postadress:

House of Hing AB

Hampas gränd 10

941 52 Piteå

Org nr. 559024-8307

Besöka oss

Det vore trevligt om du vill besöka oss. Vi finns i norra Sverige, Lappland. Boka ett möte med oss innan du påbörjar den långa resan 😊.

 

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.